hello ajándékkavalkád

Szeretnél megújulni? Segíthet a stílustanácsadás!

Az, amit viselsz, hatással van arra, hogy mások hogyan látnak, mit reagálnak rád, és hogyan lépnek kapcsolatba veled, de hatással van a te hangulatodra is. A színek, minták, textúrák és még a szabás is feldobhatja a hangulatod, de le is lombozhat. 

Az emberek egymással kialakított kommunikációjának kilencvenhárom százaléka a megjelenésen alapul. A kinézet az, ami először sokat számít. Ez az, amit az emberek vizuálisan elfogadnak. Aki előnytelenül öltözik vagy rosszul néz ki, egyértelműen kevesebb kapcsolatot tud kiépíteni.

A megjelenés az a szűrő, amin keresztül mindent, amit mondasz vagy teszel, értékelnek, és ez jelentős hatással lehet az élet minden területére. Így tehát amit viselsz és az, ahogyan viseled nagyon komoly hatással lehet az életedre.

A számunkra megfelelő színeket, fazonokat megtalálni azonban korántsem egyszerű. Egy laikus nem biztos, hogy tudja, melyik szín emeli ki a vonásait, és melyik az, ami roppant előnytelen. Nem biztos, hogy tudja, mi sápaszt és mi tesz ragyogóvá – egy stílustanácsadó azonban mindezekkel pontosan tisztában van, és segít.

Így, ha láthatatlannak érzed magad, bizonytalan vagy önmagadban, és gyakran azon tűnődsz, mit tehetnél azért, hogy jobban nézz ki, hogy jobban érezd magad a bőrödben, kérj segítséget. Ha minden reggel 3-4 alkalommal ruhát cserélsz, mert mindenben fakónak és jelentéktelennek látod magad, ha tanácstalan vagy, mi áll jól, ha szeretnél javítani a megjelenéseden, akkor lehet, hogy ideje beszélned egy stílus és színtanácsadóval.

Íme néhány dolog, amiben egy tanácsadó tud segíteni:

A tanácsadók többek közt remek segítséget tudnak adni a testformád megismerésében, valamint abban, hogy a te alakodra milyen stílusú, szabású ruhákat érdemes megvenned és viselned. Ha megismered a tested, ha megtanulod mit és hogyan hordj, minden alkalommal megtalálod a hozzád legjobban passzoló viseletet.

Egy stílustanácsadó megmutatja neked, melyik színek illenek hozzád igazán. Ha nem akarsz mindig fekete, szürke vagy fehér ruhákban járni, ha tudni akarod, melyik színek emelik ki a szemed ragyogását, mik azok a színek, amiket jobb elkerülni, mert sápadttá tesznek, mindenképpen érdemes egyeztetned egy tanácsadóval. Az általa megadott támpontok alapján célirányosabban keresgélhetsz az üzletekben, a színek ezentúl a barátaid lesznek, nem az ellenségeid.

Ha a ruhatáradnak csak a 20%-át használod, mert tele van ajándékba kapott, pillanatnyi szeszély miatt megvett, nem passzoló, kényelmetlen vagy stílusidegen ruhákkal, akkor neked szintén érdemes egy stílustanácsadóval beszélned. Ő segíthet a gardróbod szerkesztésében azáltal, hogy megszabadít azoktól a dolgoktól, amik már nem illenek hozzád, és ehelyett a megfelelő dolgokkal tölti fel a szekrényed, így helyet, időt, pénzt takarít meg a neked.

Egy jó stílustanácsadó megszerettetheti veled a vásárlást. Még akkor is, ha jelenleg ez az elfoglaltság egyáltalán nem tartozik a kedvenceid közé. Hiszen ha tudod, hogy mit keress, mikor és hol, az mindent sokkal egyszerűbbé tesz! 

Megtanulhatod, hogy melyik évszakokban érdemes vásárolni, és mikor érdemes csak kiegészítőket és fehérneműt venni. Ezenkívül, amikor vásárolsz, már tudni fogod, mi áll jól, és aszerint keresel, és ez mindent megkönnyít.

A stílustanácsadás minden nő számára igazi kincs, hiszen a személyre szabott viselet képes tökéletesen megváltoztatni egy nő teljes kinézetét, ezáltal pedig akár az egész életét.

Ne feledd, üzletközpontunk nyereményjátékának utolsó hetében egy online stílustanácsadás kerül kisorsolásra. Játssz velünk, hogy a te külsőd is tökéletesen megújulhasson!