Rólunk

Győr Plaza – Általános információk

Három telefonszolgáltató, az Auchan, bankok és bankautomaták, valutaváltó, kulcsmásoló, ruhatisztító, fodrászat, szolárium, valamint kutyakozmetika is Plaza látogatóinak kényelmét szolgálja.

Üzleteink mellett 10 termes, 3D-s multiplex mozi, valamint újdonságként már 4D-s mozi is gondoskodik vendégeink szórakozásáról. Az autóval érkezőket 366 férőhelyes parkolónk fogadja, a kerékpárral közlekedők pedig közvetlenül a bejáratoknál zárhatják le biciklijüket.

Nyitvatartás

A Győr Plaza általános nyitvatartása:
Hétfőtől-Szombatig: 09:00 – 20:00
Vasárnap: 10:00 – 18:00

Az üzletek egyedi nyitvatartásairól
az alábbi oldalon tájékozódj: Üzleteink

Az ünnepi nyitvatartásunk ITT érhető el.

Kapcsolat

info@gyorplaza.hu
Címünk: 9024 Győr, Vasvári Pál út 1/A.
Telefon: +36 (96) 410 280

Egyéb információkkal kapcsolatban kérjük, keress minket Messengeren!

Házirend

A Győr Plaza Házirendje

Általános magatartási szabályok

A Győr Plaza egy magántulajdonban lévő, a nagyközönség számára nyitott létesítmény. A mindenki számára kellemes időtöltés biztosítása érdekében bevásárlóközpontunk biztonsági alkalmazottai bármikor közbeléphetnek a szabályok betartatása érdekében.

Tilos a Bevásárlóközpont területén az olyan tevékenység folytatása, amely jogszabályba ütközik, a jóérzést, vagy a közerkölcsöt sérti, vagy alkalmas arra, hogy a Bevásárlóközpont területén tartózkodó személyeket zavarja, félelmet, megbotránkozást keltsen. A Plaza területére belépni, illetve ott tartózkodni csak ápolt, tiszta megjelenéssel szabad. A jelen házirendet megsértő személyt a biztonsági személyzet a Bevásárlóközpontból kivezetteti, szükség esetén rendőri segítséggel.

Tilos bármilyen közlekedési eszközzel (pl. roller, kerékpár, görkorcsolya) a bevásárlóközpont területére belépni, kivéve a korlátozott mozgásképességűek által használt járműveket és gyermekkocsikat.

A Plaza területére behozott állatokra a „Házirend állattal érkezők számára”, e házirendet kiegészítő rendelkezések vonatkoznak.

Tilos a Bevásárlóközpont területén robbanóanyag, kábítószer, pirotechnikai eszköz árusítása, valamint az Bevásárlóközpont területére történő behozatala. Tilos belépni alkoholos állapotban, valamint olyan eszközzel, mely alkalmas arra, hogy a Bevásárlóközpontban, annak berendezéseiben vagy más személyek ruházatában, eszközeiben kárt okozzon. Alkoholtartalmú italok kizárólag az erre kijelölt vendéglátóhelyeken fogyaszthatók!

Fegyveres szervezetek tagjainak kivételével a Bevásárlóközpont területére fegyverrel belépni tilos.

A Bevásárlóközpont egész területén tilos a dohányzás.

A Bevásárlóközpont teljes területén a Bevásárlóközpont vezetőségének engedélye nélkül tilos kereskedelmi céllal fotó-, illetve filmfelvételt készíteni.

A Bevásárlóközpont területén kereskedelmi tevékenység folytatására csak azon személyek jogosultak, akik a Bevásárlóközpont tulajdonosával az adott tevékenységre vonatkozóan bérleti vagy egyéb szerződést kötöttek. Szórólapozáshoz, közvélemény-kutatáshoz, egyéb hasonló tevékenység végzéséhez a Bevásárlóközpont tulajdonosának írásbeli engedélye szükséges.

A Bevásárlóközpont területén tilos szerencsejátékok (kivéve a Tulajdonos engedélye alapján, annak keretei között folyó szerencsejáték) szervezése és folytatása.

A házirendben nem szabályozott kérdésekben a mindenkor hatályos Polgárjogi Törvénykönyv szabályai érvényesek. Fentiek megsértése a Bevásárlóközpont területéről való kitiltást, súlyosabb esetben polgári-, büntető vagy egyéb hatósági eljárás kezdeményezését vonja maga után.

Kép- és hangfelvétel, adatvédelem

Tájékoztatjuk önöket, hogy a Győr Plaza területén videókamerás megfigyelés történik.

A látogatók a bevásárlóközpontba történő belépésükkel elfogadják, hogy a bevásárlóközpont, vagy a vele szerződésben lévő harmadik fél által szervezett rendezvények, promóciók során kép és hangfelvétel készülhet róluk, amelynek közzétételéhez hozzájárulnak.

WiFi használat

Tilos Bevásárlóközpontban elérhető nyilvános WiFi hálózat használata a mindenkor hatályos magyar jogszabályokba ütköző cselekmények előkészítése vagy végrehajtása céljából. Tilos minden olyan egyéb hálózati tevékenység, mely a hálózat többi felhasználójának munkáját zavarja vagy akadályozza!

A hálózat használatával Ön azt is tudomásul veszi, hogy a szolgáltatás jellege miatt nem kizárhatóak esetleges hálózati incidensek, melyek a felhasználó által csatlakoztatott eszközökön okozott következményeiért a Tulajdonos nem tud felelősséget vállalni, és nem vállal felelősséget!

Házirend állattal érkezők számára

A Győr Plaza állatbarát üzletközpontként a jól szocializált kutyával és a házirend által engedélyezett egyéb állattal rendelkezők részére lehetőséget biztosít az állattulajdonosoknak, hogy négylábú társukkal együtt vegyék igénybe a bevásárlóközpont üzletkínálatát és szolgáltatásait. A minél harmonikusabb együttlét és a vonatkozó jogforrásoknak való megfelelés érdekében az alábbi házirendet minden állattal érkező köteles betartani.

 1. A Győr Plaza területére fajtától, mérettől, életkortól függetlenül kis- és nagytestű kutyák, macskák, nyulak, vadászgörények és egyéb házi kedvencek is beléphetnek ill. mindazon üzletekbe bevihetők, amelyek ezt engedélyezik, kivéve az élelmiszert előállító és értékesítő helyiségeket, valamint az ügyfélforgalmat bonyolító hivatalos, nyilvános helyiségeket.
 1. Nem hozhatók be a Győr Plaza területére madarak, vadállatok, egzotikus állatok, valamint haszonállatok.

A Plaza területének engedélyezett részére pórázzal felvezetve vagy hordozóban hozhatók be a kutyák. Kutyát csak olyan személy vezethet, aki az eb irányítására, kezelésére alkalmas.

 1. A Győr Plaza területének engedélyezett részére erre a célra megfelelő speciális hordozótáskában vagy ketrecben hozhatók be a macskák, nyulak, vadászgörények és egyéb engedélyezett állatok.
 1. Az állatot felvezető/behozó személy csak egészséges, jól szocializált, tiszta, ápolt állatot hozhat be a bevásárlóközpont engedélyezett területére oly módon, hogy az más testi épségét, egészségét ne veszélyeztesse, nyugalmát ne zavarja, félelmet ne keltsen és/vagy anyagi kárt ne okozzon. Veszélyes ebet kizárólag a harapás lehetőségét megakadályozó, biztonságos szájkosárral és a kibújást megakadályozó nyakörvvel/hámmal, két méternél nem hosszabb, nem kihúzható pórázon, a tartási engedélyben megjelölt személy felügyeletével szabad vezetni.
 1. Az állatot vezető személynek fokozottan kell figyelnie a bevásárlóközpont rendjére és tisztaságára.
 1. A Győr Plaza területén az állat minden cselekedetéért a vezető/behozó személy, valamint az állat gazdája a felelős büntetőjogi, polgárjogi és szabálysértési vonatkozásban, így károkozás esetén is kizárólag a felvezetőt, behozót, illetve a gazdát terheli bárminemű kártérítési, kártalanítási felelősség.
 1. A Győr Plaza engedélyezett területére kizárólag chippel ellátott (amennyiben fajtájánál kötelező), minden kötelező oltással rendelkező állatot lehet behozni.
 1. A felvezető/behozó személynek magával kell hoznia az állat oltási könyvét vagy az állat útlevelét, amelyet a Győr Plaza szakszemélyzetének, valamint biztonsági személyzetének kérésére be kell mutatnia abból a célból, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a megfelelő oltások megléte.
 1. A Győr Plaza fenntartja magának a jogot, hogy bármikor szakember segítségével ellenőrizze az állat oltási könyvét/útlevelét és az azonosító chip meglétét.
 1. A Győr Plaza fenntartja magának a jogot arra, hogy a kutyát és az állatot felvezető/behozó személyt a bevásárlóközpont területéről kivezesse, ha
  1. a kutyát felvezető/behozó személy nem tudja felmutatni a kutya oltási könyvét/útlevelét;
  2. az állatot felvezető/behozó személy a Házirend 6. és/vagy 7. pontját megszegi;
  3. az állat, amennyiben fajtájánál előírás, nem rendelkezik azonosító chippel.
 1. Amennyiben az állat a Győr Plaza területén piszkít, azt a felvezető/behozó személynek kötelező feltakarítania és egyben a Plaza biztonsági/takarító személyzetének jelezni az eseményt és kérni fertőtlenítő takarítást.
 1. A behozott állat által elkövetett sérülést okozó agresszió rendőrségi feljelentést von maga után.
 1. A fenti szabályok alól kivételt képeznek a jelzéssel ellátott segítő- és vakvezető kutyák.
Parkolás

Tisztelt Látogatóink!

A Győr Plaza parkoló működési rendje:

Üzemeltető: GYR 2002 Kft., 1148 Budapest, Kerepesi út 52.

Elérhetőségek: 9024 Győr, Vasvári Pál u.1/a. Tel.: + 36 (96) 410-280

Nyitvatartás: a hét minden napján, 24 órában

Szolgáltatások: mozgássérült parkolóhely

Az alábbiakban szeretnénk tájékoztatni Önöket a Győr Plaza parkolási díjának változásáról:

2022 január 17-től megszűnik a díjmentes parkolás, első 2 óra 300Ft, utána minden megkezdett óra 300Ft.

Továbbra is kivételt képeznek:

 • Az Auchan vásárlói számára 1 óra ingyenes parkolás. A parkolójegy érvényesítése a pénztárában, majd a fizető automatánál történik.)
 • Mozijeggyel 3 óra ingyenes parkolás. (A parkolójegy érvényesítése a mozi jegypénztárában, majd a fizető automatánál történik.)
 • Miami Fitness terem belépővel 4 óra ingyenes parkolás. (A parkolójegy érvényesítése a fitness terem pultjánál, majd a fizető automatánál történik.)
 • A Casino Win Győr vendégei számára 5 óra ingyenes parkolás. (A parkolójegy érvényesítése a kaszinó fogadó pultjánál, majd a fizető automatánál történik.)

Parkolójegyét kérjük, őrizze meg a parkoló elhagyásáig, a díj rendezése a fizető automatáknál történik.

2022 szeptember 1-től megszűnik a parkolón áthajtás lehetősége! Behajtást követően a parkolási idő elindul és ezzel a fizetési kötelezettég azonnal fennáll.

Havi bérletek:

24 órás parkolás: bruttó 9000.-Ft

12 órás parkolás: bruttó 7000.-Ft

Bérletek a Győr Paza Igazgatóságán válthatók.

Érdeklődni lehet személyesen, hétfőn és csütörtökön 10.00 – 12:00, és 13.00-15.00 óra között, vagy a 96/410-280-as telefonszámon.

Havi bérletek megújítása legkésőbb a tárgy hónapot megelőző hónap utolsó munkanapjáig lehetséges (1 hónapos bérlet az adott naptári hónapnak megfelelő időszakkal egyenlő).

A parkoló kártya elvesztése, megsemmisülése vagy megrongálódása esetén az új kártya igénylésének díja 4000 Ft.

A parkoló egész területén a KRESZ szabályai érvényesek. Megengedett sebesség: 5 km/h.

Megközelítés