CCC

Budmil

Nyitvatartás

Hétfő – péntek 09:00-20:00

Szombat 09:00-20:00

Vasárnap 10:00-18:00

Kapcsolat

+36 30 629 4052

Nincs megadva

Az üzletről

A CCC termékeivel a társadalom legszélesebb rétegeit célozza meg. Itt a legkisebbektől a legidősebb korosztályig, nemtől függetlenül, mindenki megtalálja a neki megfelelő lábbelit. A CCC cipőboltok a tinédzserek körében is nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen az üzletekben megtalálják az igényeiknek megfelelő, divatos, széles színskálával rendelkező fazonokat. A CCC cipők közös jellemzője a kedvező ár, a kiváló színvonal és a rendkívüli választék.

Elfogadott fizetési eszközök

1. Készpénz

2. Bankkártya

3. Pénzhelyettesítő eszközök, utalványok: Sodexo (Ajándék, Iskolakezdési) utalvány+kártya, Edenred, Posta Paletta, Erzsébet (Plusz, Iskolai, Ajándék, Gyermekvédelmi), Ticket Service (Beiskolázási kártya), Ticket Compliments (Ajándék kártya)

Saját szolgáltatások

Nincs megadva

Törzsvásárlói rendszer

A „CCC Klub”, továbbiakban „Klub”, illetve „CCC Klub” program szervezője a CCC Hungary Shoes Kft. (1123, Budapest, Alkotás utca 53. MOM F Torony, 5. emelet, adószám: 24128296-2-435) továbbiakban a Szervező. A Klub programja azon CCC üzletek vásárlói számára készült, amelyeknek a székhelye Magyarországon van. Klubtagok csak nagykorúak lehetnek. Nagykorúnak számít az a személy, aki a kártya kiváltásakor betöltötte 18. életévét. CCC Klubkártya tagsággal a klub tagjai jelentős kedvezményeket vehetnek igénybe CCC Klub akciók alkalmával.

Weboldal

Egyéb információk

Nincs megadva