TERET ADUNK

a sulik sztárjainak

Légy te is csinos negyvenes!

Ki mondta, hogy csak a húsz éveseké a világ? Régóta tudjuk, hogy a középkorúak is könnyedén lehetnek divatosak, trendik, és viselhetnek olyan ruhákat, amikben igazán nőiesek, csinosak tudnak lenni. És ehhez ma már nem is kell különösebb ördöngősség, hiszen a lehetőségek tárháza végtelen.

Bizony, a középkorú nők divatjának sem kell csapnivalónak lennie, egyik ruhadarabnak sem kell már messziről a nők koráról árulkodnia. Bármilyen korú nő lehet szexi is, elegáns is, csupán a gardróbját gondosan kell összeválogatnia, s olyan alapdarabokkal kell megtöltenie, amelyek jól állnak rajta, és kiemelik, nem pedig torzítják az alakját.

Néhány dologra érdemes odafigyelni a ruhatár összeválogatásakor:

Legyenek a ruhák az életkornak megfelelőek
A negyvenes nők egyik gyakori aggodalma az, hogy attól félnek erőltetetten fiatalosak, és ezért nem mernek trendi, friss darabokat vásárolni. Pedig nem kellene félniük. A nők minden korosztályból szeretnek csinosnak és nőiesnek látszani, és semmi szükség nincs arra, hogy a negyvenesek drasztikusan korlátozzák a felvehető ruhadarabok stílusát a koruk miatt. Persze a legtöbb húszas évein túli nőnek valószínűleg már ki kell hagynia a miniszoknyát és a túl rövid felsőket, de ez nem jelenti azt, hogy csakis alaktalan szoknyákat és formátlan ingeket kell hordani.

A legjobb, ha mindenki olyan ruhát visel, ami tökéletesen illeszkedik, hízelgő képet ad, és tükrözi az egyedi stílusérzéket.

Mit érdemes?
A legjobb olyan darabokat választani, amelyeken kevesebb a díszítés, amik letisztultabbak, így jobban variálhatók. Az olyan kiegészítők, mint a kendők, stólák vagy övek tökéletesen fel tudják dobni az egyszerű szabást is.

Nagyon jó szolgálatot tehetnek az időtlen klasszikusok is. Ezekben semmiképpen nem tűnhet úgy, hogy viselőjük kevesebbnek akar kinézni, mint ahány éves.
Egy letisztult, örök klasszikus darab képes keretet adni egy negyvenes nő érett szépségének, nőiességének.

Rejtse el a hibákat
Egy jó ruha legyen tökéletes álca, és rejtse el azokat a problémás területeket, mint a szélesebb csípő, vastagabb comb, vagy a nagyobb has. Egy csípővonal alá eső blúz például csodákat tesz adott területek elfedésében, és a hasbehúzás helyett diszkréten takar.

Érdemes időt szánni rá, és összeválogatni azokat a termékeket, amelyek valóban jól állnak.

Kapjanak teret az előnyös vonások
A korral együtt jár a bölcsesség is. Mire egy nő betölti a negyvenet, már tökéletesen tisztában van azzal, hogy mely színek keltik életre az arcbőrét, és melyek azok, amiket érdemes kerülni. Ezeket figyelembe véve kell a ruhadarabokat kiválasztani úgy, hogy azok a megfelelő helyeken emeljék ki a domborulatokat, és álcázzák azokat, amik nem tetszettek annyira. Ez minden korosztály számára fontos, de még fontosabb középkorúaknál, amikor amiatt aggódnak, hogy túlságosan tininek tűnnek.

A stílusérzék nem korhoz kötött
Egy negyvenes nő ruhatára lehet izgalmas. Még akkor is, ha nem tart teljesen lépést a legújabb trendekkel. Minden azon múlik, hogy önazonos, stílusban tökéletesen passzoló darabokat keressen, amelyek kihangsúlyozzák az érett nő erősségeit – és az egyediséget.

Üzletközpontunk az ősz csodás színvilágával, letisztult, minőségi darabokkal vár mindenkit, aki szeretné kialakítani idei, évszaknak megfelelő ruhatárát.