TERET ADUNK

a képzeletnek

Mit viselj egy kerti partin? Van néhány tuti ötletünk!

A kerti partik a nyári szezon fénypontjai. A szabadtéri főzések, az ételek és a környezet, a nagyszerű társaság és a meleg idő hangulata mindenkit boldoggá, felszabadulttá tesz. De mint minden eseményre, egy grillpartira is készülni kell. Ugyan dresszkód nincs, azért néhány dolgot érdemes figyelembe venni az öltözködésnél.

Fő a lazaság!
Nincs olyan, hogy tökéletes kerti partira való ruha, az a fontos, hogy amit viselünk, az kényelmes legyen. Azt figyelembe kell venni, hogy baráti vagy hivatalosabb jellegű partiról van-e szó, ám akármelyik, a kényelem még a hivatalosabb eseményeknél is fontos.

Színes anyag a gondtalan nyári hangulatért
A színes szövet választása egyszerű és nagyszerű módja annak, hogy bemutassuk vidám személyiségünket. Választhatunk nyári ruhát vagy egy ingruhát, midi szoknyát vagy egy sportosabb rövidnadrágot. Bármilyen hétköznapi nyári ruha, aminek élénk a színe, azonnal vidámmá teszi a hangulatunk és kiemelhet minket a tömegből.

Ha a buli középpontjába szeretnénk kerülni, érdemes nagyon feltűnő színű ruhát választanunk. Egy mintás ingruha szalmakalappal és egy pántos magasabb sarkú cipővel tökéletes szett ahhoz, hogy mindenkit lenyűgözzön.

Virágos ruha tökéletes
Ha szívesebben viselsz valami kedveset, kicsit elegánsabbat egy kerti partira, akkor egy virágos ruha tökéletes választás. Igazán romantikus hangulatot áraszt. Remek lehet egy olyan eseményhez, amely körülbelül vacsoraidőben vagy később kezdődik. Arra azért érdemes odafigyelni, hogy kényelmes legyen, és le lehessen ülni benne.

Nyomatos ingek
A férfiak is szeretnek vidám ingeket hordani, és kicsit kitűnni. Ennek remek módja a nyári, nyomatos ingek (nem kimondottan a hawaii mintás narancssárga ingekre gondolunk) rövidnadrággal.
Remek választás hagyományos póló helyett.

A maxi ruha mindig megállja a helyét
Nincs olyan alkalom, amire ne lehetne felvenni egy maxi ruhát. Csinosabb és bohókásabb darabok egyaránt kaphatók, s ezeket aszerint váltogathatjuk, milyen típusú rendezvényre vagyunk hivatalosak. Tökéletes öltözék lehet egy nyári összejövetelen, ami vacsoraidőtől késő estig tart.

Szellős nyári pólók nőknek is, férfiaknak is
A pólók biztonságos viselet minden szabadtéri összejövetelhez. Jól illeszkedik hozzá egy farmer, egy sportosabb rövidnadrág, de akár egy vászonnadrág is. A póló kiválasztásánál törekedjünk a kényelemre. Legyen jó szabású, szellős darab, amiben könnyű mozogni.

Bármi, ami farmer
A farmer örök darab, ami soha nem megy ki a divatból, így bármivel is kombináljuk, biztosan nyerő lesz. Még farmerdzsekit is vehetünk a szoknyákhoz is, remekül fognak együtt mutatni – és jó szolgálatot tehetnek hűvösebb éjszakákon.

Beszéljünk kicsit a cipőkről és kiegészítőkről

A kerti partik nevükből adódóan szabadtéri rendezvények, ahol a kényelem dominál, így a tűsarkú cipők és szandálok helyett egy papucs vagy kényelmes vászoncipő praktikusabb viselet lehet. Nem hibázhatunk a fehér papucsokkal; tiszta és friss megjelenést kölcsönöznek. Ugyanígy jó választás a szandál és a tornacipő is. Ha tudjuk, hogy későig elhúzódik a parti, érdemes zártabb cipőt választani.

Ami a kiegészítőket illeti, egy vidám kalap hihetetlenül feldobhat egy hétköznapi nyári ruhát is. A fülbevalók, nyakláncok egy kis csillogást vihetnek a megjelenésünkbe, a napszemüveg pedig olyan kellék, ami gyakorlatilag kötelező egy kerti partin. Nemcsak védi a szemet, de remekül öltöztet is.

Egy fonott táska, egy hanyag kendő is jól mutathat. Üzleteinkben meg is találod a megfelelő darabokat – látogass el hozzánk!