hello Hölgyek

Dr. Hevesi Kriszta, a női szerepek közötti zsonglőrködésről

Vajon hogyan lehet egyensúlyozni a 21. században a Nőkkel szemben támasztott számos elvárás között?
Valóban szükséges-e, hogy egyszerre legyünk tökéletes anyák, szuper feleségek, fáradhatatlan munkaerők és fitnesz modellek?
Hallgasd meg Dr. Hevesi Kriszta előadását, aki választ ad arra a kérdésre is, hogy mindeközben hogyan érezzük jól magunkat a bőrünkben, s legyünk elégedettek önmagunkkal!

Hevesi Krisztáról

Dr. Hevesi Krisztina, egészségfejlesztő szakpszichológus, egyetemi oktató.
Végzettsége szerint közgazdász, újságíró, pszichológus és pszichológia tanár, sport-, egészségfejlesztő és szexuálszakpszichológus. Az ELTE PPK Személyiség és Egészségpszichológiai Tanszék és az ELTE PPK Egészségfejlesztési és Sporttudományi Intézet oktatója. Kiemelt kutatási területe: a stressz és megküzdés, valamint a fizikai aktivitás és a szexuális elégedettség szerepe a jól-létben, mentális egészségben.
Kriszta az élettel való elégedettség, boldogság, a pozitív élmények és érzelmek, a tartalmas kapcsolatok keretében értelmezi a szexuális egészséget. A pozitív szexualitást minden életkorban a teljes élet részének tekinti. Előadásaiban a fiatalok számára elérhető, megfelelő információátadást, illetve a hosszú távú kapcsolatokban az intimitás magas szintjének fenntartását állítja a fókuszba.
.