hello család

5 tuti tipp, ezekkel meglepheted a tanító nénit pedagógus napra

Lassan vége ennek a cseppet sem egyszerű iskolaévnek. Nehéz volt szülőnek, gyereknek, pedagógusnak egyaránt, de végül sikerült megoldani, és hamarosan felharsan az utolsó csengőszó.

Június első vasárnapja pedagógusnap, a tanítókat és tanárokat köszöntjük. De mivel köszöntsük? Mit adhatunk ilyenkor?

Nos, a klasszikus ajándék mindenképpen a bonbon és a virág. Ha nem akarsz túl sok időt ölni az ötletelésbe, vagy nem ismered eléggé a tanárodat, ezek a jelképes ajándékok is tökéletesek arra, hogy köszönetet nyilvánítsunk velük. Ám ha ennél különlegesebbet vagy kicsit mást szeretnél adni, van néhány ötletünk.

Könyvutalvány
A könyv olyan ajándék, amivel egyszerűen nem lehet mellé lőni egy pedagógus esetében. Hiszen ha nem magának, hát az osztályának biztosan szívesen vásárol valami jó könyvet. Éppen ezért érdemes utalványt ajándékozni, mert így ő maga dönti el, milyen könyvet vásárol. Üzletközpontunkban erre biztosan lesz lehetőséged.
Ha az utalványt kicsit személyesebbé szeretnéd tenni, egy könyvjelzőt készíthetsz mellé saját kezűleg. Ezt színezheted, matricázhatod, hajtogathatod, díszítheted kedved szerint. Hasznos és kedves ajándék, aminek a tanító néni biztosan örülni fog.

Írószer vagy írószerutalvány
Szintén praktikus ajándék lehet bármi egy írószerboltból. Egy szép toll, egy mappa, határidőnapló, ezer dolog van, aminek egy pedagógus jó hasznát veszi, ugyanakkor szép is, így megfelel ajándéknak. Tollat is kaphatsz például tetszetős díszdobozban is.
Ha nem tudsz dönteni, megoldhatod a vásárlást itt is utalvánnyal, amit átnyújthatsz egy általad dekorált ajándéktasakban.

Virág kaspóban
A virág klasszikus ajándék, de megoldhatod ezt is kicsit másképp. Vágott virág helyett ajándékozhatsz cserepes virágot, aminek a kaspóját te magad dekorálhatod ki. Írj rá egy szép idézetet, egy szállóigét, amit gyakran mondogattok az osztályban, de akár rajzolhatsz is rá bármit, ami az eszedbe jut. Ha tudod a tanító néni kedvenc színét, a kaspó lehet olyan színű, vagy a díszítésnél többször használhatod, így biztos, hogy még jobban tetszeni fog neki az ajándék. A cserepes növény ráadásul nem hervad el néhány nap alatt, így ez az ajándék hosszú ideig rád emlékezteti majd a tanító nénit.

Egyedi lakásdekoráció
Némi fantáziával remek dolgok készíthetők, amiknek a megajándékozott örülni fog. Fogj például egy képkeretet, és némi dekorációval készíts bele fotómontázst. Az év alatt biztosan készültek fotók, amiket némi díszítéssel, cifrázással, esetleg versidézettel vegyítve beletehetsz egy képkeretbe. Ha ügyes vagy, biztosan jól fog mutatni a falon.
Ha nincsenek fotóid, kidíszíthetsz egy faliórát, parafa üzenőtáblát, de akár gyertyát is. A lényeg, hogy egyedi és személyre szabott legyen, így a tanár néni tudni fogja, hogy gondoltál rá.

Kézműves termékek
Bár nem kimondottan jellemző, jó ajándék lehet a kézműves termék is. Számtalan lehetőség van fogyasztható és nem fogyasztható termékre is. Méz, lekvár, kézműves szörp, teakülönlegességek, kézműves csokoládé, chilik, mártások. Csupa finomság ízléses csomagolásban, amiknek igazán senki nem tud ellenállni. Ha azonban nem ehető ajándékban gondolkodsz, akkor szappanok, gyertyák, illatdiffuzorok, kertészdobozok és sok egyéb más lehetőség van arra, hogy meglepd valamivel kedvenc pedagógusod.

Üzletközpontunkban sétálva ezeken kívül is számtalan jó ötlet eszedbe juthat. A lényeg a szándék, és az, hogy a tanító nénid érezze, az ajándékkal megköszönöd egész éves munkáját.