Aktualitások

Madársimogató a Győr Plazaban

Madársimogató a Győr Plazaban

Gyere el Te is május 5. és 7. között a Győz Plazába és találkozz egzotikus madarakkal. A kiállítás nyitva tartása 10:00-19:00-ig tart a mozi aulájában.

Az egzotikus állatokkal nem csak képet tudtok készíteni, hanem etetni, simogatni és játszani is tudtok, így nem éri meg kihagyni.

Bővebben a kiállítóról:
ARAKOVO egy különlegesen attraktív kiállítást, madársimogatót üzemeltet egzotikus madarakkal. A világ legnagyobb és legszebb papagájait mutatjuk be, sőt ezekkel közvetlen, személyes találkozást biztosítunk. Több mint 80 teljesen szelíd papagájjal rendelkezünk- arák, kakaduk, szarvascsőrűek. Fő tevékenységünk, hogy ezekkel a különleges és barátságos állatokkal közvetlen találkozást biztosítunk – lehet simogatni, etetni őket, játszani velük, felejthetetlen, látványos képeket és videókat készíteni velük. Az élmény mellett edukációt is kínálunk, hiszen a közönségnek lehetősége van közelről megismerni ezeket az egzotikus madarakat, többet megtudni róluk.

Madársimogatónkban garantáljuk a látogatók száz százalékos biztonságát. Tevékenységünk az állami szervek felügyelete és állatorvosok csapatának ellenőrzése mellett zajlik.

Az eseményről bővebb információt ITT találhatsz.

C&A_70%_akcio Corvin Plaza