Parkolási KISOKOS

Tisztelt Látogatóink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2016. július 20-tól  a Győr Plaza teljes parkoló területe díjfizetőssé vált

A minél gördülékenyebb és kényelmesebb parkolóhasználat érdekében összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat:

- A parkolás első órája INGYENES, utána minden megkezdett óra 200 Ft. A parkolójegyet minden esetben érvényesíteni kell a díjfizető automatában! Abban az esetben is, ha egy óránál kevesebb időt tölt nálunk.
- A mozi látogatóknak 3 óra díjmentes.
A parkolócédulát a mozi jegypénztárában, illetve távozáskor a díjfizető automatában is érvényesíteni kell!
- A bejárati sorompónál található terminálon a JEGYKIADÁS gomb megnyomásával kapja meg a parkolójegyét, melyet a parkoló elhagyásáig feltétlenül őrizzen meg.
- Amennyiben bérlettel rendelkezik, abban az esetben kérjük, hogy helyezze azt a terminálon található lézerolvasó alá a vonalkóddal felfelé.
- Távozás előtt rendezze a parkolási díját a fizető automatáknál. A parkolási díj befizetése után 10 perc áll rendelkezésére arra, hogy elhagyja a parkolót.
- A parkolójegy elvesztése esetén, illetve jegy nélküli parkolás esetén a fizető automatán található „Elveszett jegy” funkció segítségével új jegyet igényelhet. Ennek díja 4000 Ft, melyet az automatába történő befizetése után kap meg.
- A díjfizető automatában kizárólag forinttal, az automatán jelzett címletekkel fizethet 
- Felhívjuk figyelmét, hogy érkezéskor a bejárati sorompónál minden esetben tartson megfelelő követési távolságot az Ön előtt haladó jármű mögött annak érdekében, hogy a parkoló rendszer érzékelje járművét! 
- Abban az esetben, ha Ön bármilyen okból kifolyólag nem rendelkezik parkolójeggyel, akkor a kizárólag „Elveszett jegy” vásárlásával hagyhatja el a parkolót. Ennek költsége 4000 Ft.
12 és 24 órás havi parkoló bérletek a Győr Plaza Igazgatóságán válthatók 
- A parkoló 24 órában, a hét mindennapján üzemel!

Parkoló automaták